Diensten

Wat doen we?

Sanitair

Sanitaire voorzieningen zijn essentiƫle zaken in uw huis. Wij helpen u met uw badkamer, WC, wasplaats en keuken voorzieningen. Van Boilers tot sifons, van kranen tot een bad, wij zorgen ervoor. Bij De Wit Koen kan u terecht voor zowel nieuwbouw als renovatie. In overleg bekijken wat er mogelijk is binnen uw budget. Contacteer ons voor een bezoek of vraag direct een offerte aan!

Verwarming

Goede verwarming zorgt voor echt comfort in uw woning. Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing met het beste rendement. Wilt u centrale verwarming met enkel radiatoren of ook vloerverwarming? Zoekt u een oplossing zonder teveel breekwerk? Wij bekijken met u alle mogelijkheden binnen uw nieuwbouw of renovatie project. Contacteer ons voor een bezoek of vraag direct een offerte aan!

Ventilatie

Ventilatie in uw woning is heel belangrijk. Wij zoeken mee met u welk ventilatie systeem best mogelijk is voor uw project, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Contacteer ons voor meer uitleg.

Zelfbouwpakketten

Wilt u graag zelf aan de slag in uw huis, maar ziet u niet elk onderdeel van het totaal plaatje zitten? Dan biedt De Wit Koen u de perfecte oplossing met de zelfbouwpakketten. In samenspraak wordt er afgesproken welke zaken u zelf onderneemt en welke onderdelen door DWK worden uitgevoerd. DWK voorziet u van het nodige materiaal. Koen en Kevin geven telkens professioneel advies en begeleiding op maat. Aarzel niet om ons te Contacteren voor meer uitleg!